home Hund Lugnande medel till hundar i samband med kloklippning

Lugnande medel till hundar i samband med kloklippning

Hej! Min dotter har en fransk bulldogg. När hon var valp fick de rådet att hålla fast henne för att få henne lugn. Detta var förödande för hon är nu paniskt rädd för att bli hållen och att gå till veterinär. Kloklippning funkar inte alls. Senast hon var på röntgen och fick lugnande så kickade det inte in förrän de åkte hem. Gick inte att klippa klorna ens då. Nu undrar jag om man skulle kunna ge något lugnande hemma för att därefter klippa klorna? Hemma eller hos veterinär i närheten.
Mvh Anna

Veterinärens svar:

Hej Anna,

Prova gärna med ett lätt lugnande medel som t ex Zylkene som är receptfri och du kan hitta i djurbutik eller veterinär klinik.

Lycka till!

Med Vänliga Hälsningar
Leg.Vet.Velina Siderova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet